Inschrijven

Het Projectbedrijf feliciteert Frank van Damme

Gefeliciteerd Frank!

Vanaf 1 juli a.s. is het contract met Frank van Damme weer verlengd met een half jaar bij de SED-organisatie. Wij zijn blij dat alle partijen zo tevreden zijn en feliciteren hem met deze verlenging. Het wordt dan ook hoog tijd om Frank hier voor te stellen!

Wie is Frank van Damme?

Frank is 37 jaar en getrouwd met Sandra. Zij wonen samen met hun twee zonen Bas (3 jaar) en Guus (1 jaar) in Nieuwe Niedorp, een dorpje in de Kop van Noord-Holland. Hij heeft de studie tuin- en landschapsinrichting gevolgd aan de Hogeschool Van Hall Larenstein in Leeuwarden. Na zijn studie is Frank zijn carrière begonnen als werkvoorbereider sport en civiele techniek bij een ingenieursbureau. De afgelopen jaren heeft hij voor diverse klussen bij opdrachtgevers gedetacheerd gezeten.

In zijn vrije tijd is Frank veel buiten te vinden met zijn gezin. Tuinieren, een rondje lopen of even lekker uitwaaien op de fiets, daar geniet hij van.

Frank is al enige tijd werkzaam via ons bij de SED-organisatie, de gefuseerde gemeentes Stede Broec, Enkhuizen en Drechterland. Hij is daar ingehuurd om als werkvoorbereider A de achterstand in de werkvoorraad van de gemeenten weg te werken.

In het interview met Frank kun je lezen wat zijn ervaringen bij de SED-organisatie zijn.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat Frank, of een andere collega van ons, binnen jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op via info@hetprojectbedrijf.nl.

Of ben jij op zoek naar werk in de Civiele Techniek en wil jij net als Frank ook een leuke baan? Schrijf je dan bij ons in en blijf zo op de hoogte van ons aanbod.

Inschrijven
Chat openen
1
Kunnen we je helpen?
-> Klik op de WhatsApp-knop en stuur je bericht. Wij reageren zo snel mogelijk op je bericht.