Inschrijven

Het nieuwe jaar is gestart en vandaag is de 2e werkdag na een mooie jaarwisseling. Allereerst wensen wij een ieder een succesvol en inspirerend 2017!

Een jaar waar wij mooie plannen voor hebben, een jaar met nieuwe uitdagingen, een jaar waarin de Academy start. Kortom wij hebben inspiratie en motivatie om van 2017 een succesvol en inspirerend jaar te maken.

Commercieel Team

Het Projectbedrijf - Commercieel Team

In 2016 hebben wij een commercieel team gevormd waar wij in 2017 verder mee aan de slag gaan. Het is een groep fijne, enthousiaste professionals die zelf meewerken in projecten waardoor zij opdrachtgevers het beste kunnen adviseren. Zij hebben er zin in om bij te dragen aan een geweldig 2017.

Het Projectbedrijf Academy

Het Projectbedrijf Academy

Het Projectbedrijf Academy gaat van start met een interessante, leerzame opleiding over commerciële effectiviteit. Er worden maatwerk opleidingen ontwikkeld met, voor en door onze ketenpartners. Ook zijn wij een seminar aan het organiseren, daarover zullen wij later meer informatie verstrekken.

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen, de nieuwste opleidingen en de diverse kansen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inschrijven
Chat openen
1
Kunnen we je helpen?
-> Klik op de WhatsApp-knop en stuur je bericht. Wij reageren zo snel mogelijk op je bericht.